برگزاری جلسه هماهنگی بسته های طرح تحول با دبیر جدید طرح تحول و نوآوری آموزش علوم پزشکی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، جلسه هماهنگی بسته های طرح تحول با دبیر جدید طرح تحول و نوآوری آموزش علوم پزشکی دانشگاه در روز یکشنبه مورخ 14 /7 /98 در محل دفتر معاونت آموزشی دانشگاه برگزار گردید.

در این نشست که با حضور آقای دکتر تقوی، معاون آموزشی دانشگاه، خانم دکتر میرحسینی، دبیر جدید طرح تحول، مسئولین بسته ها و نماینده حوزه مالی برگزار گردید، پیرامون مسائل مختلف از جمله عملکرد هر یک از بسته ها، مسائل و دغدغه های مسئولین هر بسته و نیز نحوه جذب بودجه بحث و تبادل نظر گردید. در نهایت مقرر گردید مسئولین هر یک از بسته ها جلسات منظمی  را با کارگروه خود داشته و گزارش جلسات را به معاون آموزشی ارائه نمایند.

این نشست در ساعت 10 آغاز و در ساعت 12 پایان یافت.

ساعت : 12:42 -  روز  : یکشنبه  - 14 /  7 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :103