نشست مشترک ریاست دانشگاه و مسئولین حوزه معاونت آموزشی

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، نشست مشترک ریاست دانشگاه و مسئولین حوزه معلونت آموزشی با حضور آقای دکتر تقوی، معاون آموزشی دانشگاه، سرپرستان دانشکده های تابعه و مدیران حوزه آموزش در روز چهارشنبه مورخ 09 /05 /98 در محل دفتر ریاست دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای این نشست، آقای دکتر تقوی گزارشی از عملکرد حوزه آموزش و نیز چشم انداز آتی این حوزه را ارائه نمودند. در ادامه مدیران و نیز سرپرستان دانشکده های تابعه به بیان فعالیت های صورت گرفته، برنامه های پیش رو و همچنین چالش ها و مشکلات  در حوزه های تحت پوشش خود پرداختند.در پایان آقای دکتر کوچکی، ریاست دانشگاه ضمن تقدیر از عملکرد مسئولین حوزه آموزش به نقش کلیدی آنها در پیشبرد علمی و ارتقاء جایگاه دانشگاه در سطح ملی و بین المللی اشاره نموده و در خصوص رفع موانع و مشکلات قول مساعدت فرمودند.

این نشست در ساعت 12 آغاز و  در ساعت 14 پایان یافت

ساعت : 14:46 -  روز  : چهار شنبه  - 9 /  5 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :231