فراخوان پذیرش اعضای هیات علمی برای تحصیل در دانشکده مجازی

دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران از اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور به تعداد محدود در مقطع کارشناسی ارشد رشته های "یادگیری الکترونیکی" و "آموزش پزشکی" دانشجو می پذیرد.

پذیرش از طریق مصاحبه علمی ساختارمند در شهریورماه امسال و بدون نیاز به شرکت در آزمون کتبی با اولویت اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران  می باشد.

علاقمندان تا پایان وقت اداری 31 مرداد ماه فرصت دارند به صورت آنلاین از طریق لینک reg.tums.ac.irمدارک خود را  ارسال نموده و ثبت نام نمایند.  مهلت ثبت نام تمدید نمی شود.

جهت کسب هرگونه اطلاعات بیشتر فراخوان پذیرش  آموزش پزشکی  / یادگیری الکترونیکی  را مطالعه نمایید یا با شماره تلفن 88965909 تماس حاصل فرمایید.

ساعت : 14:29 -  روز  : سه شنبه  - 18 /  4 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :117