برگزاری اولین دوره ترم تابستانی دانشگاه علوم پزشکی مجازی ویژه دانشجویان دکتری عمومی

اولین دوره ترم تابستانی دانشگاه علوم پزشکی مجازی ویژه دانشجویان دکتری عمومی  از 12 تیرماه سالجاری آغاز می شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی مجازی در راستای رسالت و تولیت خویش در حوزه یادگیری الکترونیکی در کشور و دستیابی به اهداف سند تحول و نوآوری آموزش علوم پزشکی اقدامات موثری انجام داده است که از جمله آن ها می توان به مجازی سازی دوره ها و رشته های حوزه آموزش علوم پزشکی اشاره نمود. از این رو این دانشگاه با همکاری اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اقدام به برگزاری ترم تابستانی نموده است.

قابل ذکر است از واجدین شرایط ثبت نام، اولویت اول با دانشجویان دکتری حرفه ای شاهد و ایثارگر دانشگاه های علوم پزشکی کشور و در اولویت دوم با سایر دانشجویان رشته های دکتری حرفه ای (پزشکی، دندانپزشکی  داروسازی ) است.

علاقمندان می توانند از 12 تیرماه 1398 لغایت 25 تیر 1398 جهت ثبت نام اقدام نموده و برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس سایت http://vums.ac.irو یا با شماره 411344-021 داخلی 603 و شماره خدمات پشتیبانی فنی 88504056 -021 داخلی 261 تماس حاصل فرمایید.

ساعت : 10:29 -  روز  : یکشنبه  - 16 /  4 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :39