برگزاری اولین نشست شورای دانشگاه درسال 98

اولین نشست شورای دانشگاه در سال 98 با حضور اکثریت اعضا در روز چهارشنبه مورخ 12 /4 /98 در محل سالن شهدای ستاد مرکزی برگزار گردید. به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، جناب آقای دکتر کوچکی، ریاست محترم دانشگاه ضمن خوشامدگویی، بر اهمیت توسعه فعالیتهای مجازی داتشگاه، برگزاری کارگاههای توجیهی ویژه اعضای هیات علمی در این خصوص ، ترغیب دانشجویان به ارائه تولیدات دانش بنیان  و ...تاکید و خاطر نشان فرمودند با هدف تعامل و همفکری بیشتر، جلسات شورای دانشگاه  بصورت ادواری و منظم برگزار گردد.

در ادامه نشست،معاون آموزشی دانشگاه، گزارش اقدامات انجام شده در خصوص  مصوبات  نشست پیشین را ارائه و پیشنهادت جدید را عنوان نمودند.پیشنهادات مطروحه، پس از بحث و تبادل نظر اعضا مورد رد و یا تصویب قرار گرفت.

جلسه شورا از ساعت 11 آغاز و در ساعت 13 پایان یافت.

ساعت : 14:2 -  روز  : چهار شنبه  - 12 /  4 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :97