تقدیر معاون آموزشی دانشگاه از دانشجویان کمیته دانشجویی آموزش علوم پزشکی و استعداد درخشان دانشگاه

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، دانشجویان کمیته دانشجویی آموزش علوم پزشکی و استعداد درخشان دانشگاه که در «اولین همایش آموزش پزشکی- فرصتها  و چالشها»  همکاری فعال داشتند ظهر روز شنبه مورخ 11 /03 /98 در نشست صمیمی با معاون آموزش دانشگاه مورد تقدیر گرفتند. در این مراسم که با حضور سرپرست مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی خانم دکتر وکیلی، اعضای کمیته به دبیری  خانم دکتر فخرالسادات میرحسینی، خانم دکتر سمیه نادی راوندی، خانم رویا سیدی و خانم عطیه فقیهی برگزار گردید، حاضرین نظرات و نقدهای خود را در خصوص برنامه همایش بیان کردند. در ادامه آقای دکتر تقوی معاون دانشگاه ضمن بیان این موضوع که همه این نقدها در برنامه سال آینده لحاظ خواهد شد ابراز امیدواری کردند که برای همایش سال آینده از هم اکنون اقدامات اولیه انجام شود.

ساعت : 14:51 -  روز  : یکشنبه  - 12 /  3 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :357