نشست صمیمی دانشجویان کمیته دانشجویی آموزش علوم پزشکی و استعداد درخشان دانشگاه با ریاست و معاون آموزشی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، دانشجویان کمیته دانشجویی آموزش علوم پزشکی و استعداد درخشان دانشگاه که در «اولین همایش آموزش پزشکی- فرصت­ها  و چالش­ها»  همکاری فعال داشتند به همراهی دیگر اعضاء کمیته علمی- اجرایی همایش، روز شنبه مورخ 11/3/1398  در مراسم صمیمی با حضور ریاست دانشگاه، آقای دکتر ابراهیم کوچکی و  معاون آموزشی، آقای دکتر عباس تقوی شرکت داشتند و ضمن تشکر و قدردانی، از ایشان به دلیل بستر علمی-تعاملی فراهم شده در میان ارکان آموزش دانشگاه، سپاسگزاری نمودند. در ادامه این  دانشجویان و اعضای کمیته علمی اجرایی خواستار تداو م چنین رویدادهای آموزشی شدند که به‌طور قطع می‌تواند منجر به رشد و بالندگی آموزش دانشگاه شود.

در انتها نمایندگانی از دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان عضو کمیته همایش،  لوح تقدیری به امضای همه دانشجویان و اعضای کمیته علمی اجرایی تقدیم ریاست و معاون آموزشی دانشگاه نمودند. همچنین کلیه اعضای کمیته علمی و اجرایی تقدیرنامه‌های خود را دریافت کردند.

ساعت : 14:46 -  روز  : یکشنبه  - 12 /  3 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :336