برگزاری هفتمین نشست ادواری معاون آموزشی دانشگاه با مدیران حوزه و سرپرست دانشکده های تابعه

هفتمین نشست ادواری معاون آموزشی دانشگاه با مدیران حوزه و سرپرست دانشکده های تابعه با حضور کلیه اعضا برگزار گردید. به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، این نشست در روز یکشنبه مورخ 05 /03 /98 در محل دفترمعاونت آموزشی برگزار گردید. در ابتدای  نشست، آقای دکتر تقوی، معاون آموزشی دانشگاه در مورد مسائل مطروحه در نشست پیشین، سخنانی را ایراد و در ادامه، خانم دکتر مشکدانیان، مدیر امور بین الملل معاونت آموزشی، درخصوصو ضرورت بین المللی سازی در زمینه آموزش و پژوهش مطالبی را عنوان نمودند. در پایان دانشکده ها، به بیان پتانسل های موجود در مراکز تحت پوشش خود در این زمینه پرداختند.

این نشست در ساعت 12:00 آغاز و در ساعت 14:00 پایان یافت.

ساعت : 12:42 -  روز  : سه شنبه  - 7 /  3 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :117