پیام تسلیت معاون آموزشی دانشگاه به مناسبت درگذشت دکتر احسانی

انا لله و انا الیه راجعون

در گذشت استاد فرهیخته و والا مقام شادروان دکتر «مجید احسانی»  عضو هیات علمی گروه داخلی که  سالها در این دانشگاه  با عشق و علاقه مشغول تدریس به فرزندان این مرز و بوم بود  موجب تأسف و تأثر گردید. دلبستگی و تعلق خاطر ایشان به پرورش علمی و اخلاقی دانشجویان وتلاش برای شکوفایی و بالندگی استعدادهای بالقوه فرزندان برومند وطن در کنار سخت کوشی، آزادگی و عزّت نفس، او را به مثابه یک استاد فرهیخته در عرصه علم  و اخلاق  جاودانه ساخت. بی تردید التیام فقدان جانسوز این استاد وارسته جز با رضایت بر مشیّت الهی میسّر نخواهد بود.

اینجانب ضمن عرض تسلیت به خانواده گرانقدر ایشان و جامعه علمی کشور به ویژه همکاران دانشگاه علوم پزشکی کاشان، رحمت و مغفرت جاودان را برای آن مرحوم و صبر و شکیبائی را برای بازماندگان ایشان از درگاه خداوند منّان مسالت می نمایم.

دکتر عباس تقوی

معاون آموزشی دانشگاه

ساعت : 8:44 -  روز  : چهار شنبه  - 25 /  2 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :151