برگزاری دومین جلسه کمیته دانشجویی توسعه آموزش در مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه

دومین جلسه کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه با حضور معاون آموزش دانشگاه، رئیس مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی، مسئول، دبیر،کارشناس کمیته دانشجویی و دانشجویان عضو کمیته در تاریخ 25/1/98 در محل سالن کنفرانس معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، در ابتدای جلسه، مسئول کمیته، دکتر فخرالسادات میرحسینی ضمن خیر مقدم به حاضرین، گزارشی از فعالیت های انجام شده درخصوص جشنواره ایده های نوآورانه و تدوین بودجه کمیته دانشجویی را ارائه نمودند.

وی، برنامه نشست با کلان منطقه در تاریخ 30/1/98 و فعالیت های هفته آموزش درون دانشگاهی را از جمله برنامه های پیش رو برشمرده و از دانشجویان خواسته شد تا علاقه مندی و ایده های خود را برای همکاری در غرفه های مختلف هفته آموزش مشخص نمایند.

دکتر عباس تقوی، معاون آموزشی دانشگاه و دکتر زریچهر وکیلی، رئیس مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی با حضور در این جلسه ضمن تکریم از عضویت دانشجویان در این کمیته ارزشمند، از ایده ها، فعالیت ها و درخواستهای دانشجویان عضو کمیته اطلاع یافتند و ابراز خرسندی نمودند که با حضور دانشجویان، توفیقات چشمگیری در حوزه آموزشی رقم خواهد خورد.