برگزاری نشست معاون آموزشی دانشگاه با کمیته آموزش پزشکی مبتنی بر هزینه کرد هوشمند

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، جلسه کمیته هزینه کرد هوشمند در روز شنبه مورخ 17 /1 /98 در محل معاونت آموزشی دانشگاه برگزار گردید.این نشست با حضور آقای دکتر تقوی، معاون آموزشی دانشگاه، آقای دکتر فخاریان، سرپرست و خانم دکتر میدانی، دبیر کمیته، برگزار گردید.  هدف از برگزاری این جلسه،  ارائه گزارش عملکرد کمیته آموزش پزشکی مبتنی بر هزینه کرد هوشمند در سال 1397 توسط جناب آقای دکتر فخاریان بود و مقرر شد این گزارش بصورت کتبی به دبیرخانه کلان منطقه هفت آمایشی نیز ارسال گردد تا در طی جلسه ای در خصوص همکاری و هماهنگی های بین دانشگاهی این کمیته در کلان منطقه، برنامه ریزی گردد. در ادامه این جلسه، برنامه های آتی این کمیته توسط سرکار خانم دکتر میدانی، ارائه گردید.

این نشست در ساعت 7 آغاز و در ساعت 8 پایان یافت.

ساعت : 14:17 -  روز  : دو شنبه  - 19 /  1 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :101