برگزاری هفتمین جلسه شورای مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی در سال 97

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، هفتمین جلسه شورای مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی  در سال جاری در تاریخ 20 /12 /97 با حضور معاون محترم آموزشی و اعضاء شورا برگزار گردید. در این جلسه کلیه مدیران دفاتر توسعه در دانشکده ها و واحد های مختلف EDC درخصوص برنامه عملیاتی خود در سال 98 ارائه گزارش نمودند. اهم مصوبات این جلسه به شرح ذیل می باشد:

·         مقرر گردید هر واحد بودجه مورد نیاز سال 98 خود را بر اساس برنامه عملیاتی تدوین شده تا پیش از پایان سال به این مرکز ارائه دهد

·         مقرر گردید سند کوریکولوم های مبتنی بر توانمندی (‌‍CBME) به دانشجویان و اعضاء هیات علمی تدریس شده یا به روش دقیقی اطلاع رسانی گردد.

ساعت : 13:15 -  روز  : سه شنبه  - 21 /  12 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :57