برگزاری "نخستین کارگروه آموزشی بیانیه گام دوم انقلاب" و ششمین نشست ادواری معاون آموزشی دانشگاه با مدیران حوزه و سرپرست دانشکده های تابعه

ششمین نشست ادواری معاون آموزشی دانشگاه با مدیران حوزه و سرپرست دانشکده های تابعه با حضور کلیه اعضا برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، این نشست در روز یکشنبه مورخ 19 /12 /97 در دفترمعاونت آموزشی برگزار گردید. در ابتدای  نشست،اعضاء درخصوص عملکرد واحدهای تحت پوشش خود در سال 97 و برنامه عملیاتی سال 98 ارائه گزارش نمودند.در ادامه  بیانیه گام دوم انقلاب توسط معاون آموزشی دانشگاه قرائت و در خصوص راهکارهای اجرایی محورهای هفتگانه بحث و تبادل نظر گردید و مقرر شد اعضا نظرات خود را در جلسه آتی ارائه نمایند .

در پایان، آقای دکتر تقوی، معاون آموزشی دانشگاه، از عملکرد مدیران تابعه و سرپرستان دانشکده ها در سال جاری، تقدیر و تشکر نمودند.

این نشست در ساعت 12:30 آغاز و در ساعت 14:00 پایان یافت.

ساعت : 9:51 -  روز  : دو شنبه  - 20 /  12 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :63