برگزاری چهارمین نشست ادواری معاون آموزشی دانشگاه با مدیران حوزه و سرپرست دانشکده های تابعه

جهارمین نشست ادواری معاون آموزشی دانشگاه با مدیران حوزه و سرپرست دانشکده های تابعه با حضور کلیه اعضا و همچنین معاونین آموزشی سابق دانشگاه، برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، این نشست با موضوع ادامه بررسی چارت سازمانی دانشکده ها، روز یکشنبه مورخ 14/11/97 در محل دفترمعاونت آموزشی برگزار گردید. در ابتدای  نشست، معاون آموزشی، آقای دکتر تقوی در مورد مسائل مطروحه در نشست پیشین، سخنانی را ایراد نمودند. در ادامه، سرپرست دانشکده های تابعه، چارت های پیشنهادی خود را ارائه و درباره آن به بحث و تبادل نظر پرداختند.

این نشست در ساعت 12:30 آغاز و در ساعت 14:00 پایان یافت.

ساعت : 14:59 -  روز  : یکشنبه  - 14 /  11 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :167