نشست معاون آموزشی دانشگاه با مسئولین مراکز توسعه دانشگاه، دانشکده ها و بیمارستانهای آموزشی

نشست مشترک معاون آموزشی دانشگاه با مسئولین مراکز توسعه دانشگاه، دانشکده ها و بیمارستانهای آموزشی در روز شنبه مورخ 12/8/97 در محل سالن اجتماعات معاونت برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، در ابتدای این نشست، مسئولینمراکز توسعه دانشکده ها و بیمارستانهای آموزشی ، ضمن بیان شرح مختصری از اقدامات انجام شده و تشریح وضعیت موجود، چالش های پیش روی خود را عنوان نموده و در ادامه، خانم دکتر زریچهر وکیلی، سرپرست جدید مرکز توسعه برنامه های خود به منظور رشد، توسعه و ارتقاء فرایندهای مرکز را ارائه نمود.

در این نشست، جناب آقای دکتر تقوی،  معاون آموزشی دانشگاه، در بیانات خود بر اهمیت و ارتقاء فعالیت های مرکز در حوزه های توانمند سازی اساتید، ارزشیابی دانشجو و استاد، جشنواره شهید مطهری، استعدادهای درخشان، المپیاد و... تأکید و خاطر نشان کردند که مرکز توسعه به عنوان بازوی فکری حوزه کلان آموزش، علاوه بر پیگیری اهداف بسته های طرح تحول و نوآوری در آموزش، می بایست در راستای رشد و ارتقاء وظایف اصلی مرکز نیز کوشا باشد.

در پایان از زحمات آقای دکتر سید امیرحسن متینی در مدت تصدی سرپرستی مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی تقدیر و تشکر گردید.

ساعت : 14:30 -  روز  : شنبه  - 12 /  8 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :96