پیام تبریک معاون آموزشی دانشگاه به مناسبت روز استاد

دکتر همایون نادریان معاون آموزشی دانشگاه در پیامی فرا رسیدن 12 اردیبهشت سالروز پاسداشت مقام والای معلم را به تمامی معلمان و اساتید، خصوصا اساتید فرهیخته ی دانشگاه تبریک گفت.

متن پیام تبریک معاون آموزشی دانشگاه بدین شرح است:

دوازدهم اردیبهشت، سالروز پاسداشت مقام والای استاد شهید مرتضی مطهری، فرصتی است تا مراتب سپاس خود را تقدیم تمامی اساتید و آموزگاران کشور، به ویژه اساتید فرهیخته ی دانشگاه علوم پزشکی کاشان نمایم.

بی شک ترویج دانش و بینش در میان نخبگان دانشگاه  وظیفه ای ست خطیر و ارزشمند که آثار آن در پیشرفت و سربلندی میهن عزیزمان به وضوح مشهود است. حضور اساتید فرهیخته دانشگاه  در کنار نخبگان و آینده سازان ایران اسلامی نقشی بی بدیل در جهت اعتلای علم و فناوری کشور و تحقق اهداف ایران عزیزمان ایفا خواهد کرد.
اینجانب به نوبه خود ضمن قدردانی از تمامی اساتید فرهیخته این دانشگاه، توفیق روزافزون این عزیزان را از خداوند متعال خواستارم.

دکتر همایون نادریان

معاون آموزشی دانشگاه

ساعت : 11:42 -  روز  : پنج شنبه  - 13 /  2 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :134