من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که مصمم به داشتن چنین ایده هایی باشیم.

برگزاری طرح Educational Idea (نوآوری و خلاقیت درآموزش پزشکی)

دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه در نظر دارد در راستای اجرای برنامه های تحول و نوآوری آموزش علوم پزشکی، طرح Educational Idea ) نوآوری و خلاقیت درآموزش پزشکی) را برگزار نماید.

سرپرست دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه از برگزاری این طرح از تاریخ سوم تا نهم اردیبهشت ماه خبر داد و گفت: تمامی دانشجویان دانشگاه می توانند با شرکت در این طرح، معاونت آموزشی را در راستای شناسایی مشکلات موجود و  بهبود آموزش دانشجویان یاری رسانند.

دکتر الهه میانه ساز با اشاره به اینکه این طرح برای اولین بار در دانشگاه به همت کمیته مشورتی انجام می شود، افزود: این برنامه، فرصتی برای ایده پردازی، بیان انتقادات و پیشنهادات آموزشی از سوی دانشجویان است.

دکتر میانه ساز، انتخاب واحد آموزشی، روش تدریس دروس نظری و بالینی، روش های ارزشیابی، نیازهای آموزشی و... را از جمله محورهای ایده پردازی برشمرد و اظهار داشت: از ایده های برتر تقدیر خواهد شد.

وی یادآور شد: دانشجویان علاقه مند می توانند ایده های خود را از طریق ربات تلگرام  @kaumsideabotیا با به طور حضوری از طریق صندوق واقع در دانشکده پزشکی،محل ایستگاه ذهن آزاد free mind area )) از تاریخ 3/2/97 تا 9/2/97 هر روز از ساعت ۱۲ تا ۱۴ ارائه نمایند.

ساعت : 13:29 -  روز  : دو شنبه  - 3 /  2 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :136