یا شدید القوى، و یا شدید المحال، یا عزیز، یا عزیز،یا عزیز ذلت بعظمتک جمیع خلقک فاکفنى شّر خلقک، یا محسن، یا مجمل، یا منعم، یا مفضل، یا لا اله الاّ انت، سبحانک انى کنت من الظالمین، فاستجبنا له و نجیناه من الغم، و کذالک ننجى المؤمنین، و صلى الله على محمد و آله الطّیبین الطّاهرین.

برگزاری مراسم تودیع و معارفه سرپرست مرکز امور هیئت علمی دانشگاه

مراسم تودیع و معارفه سرپرست مرکز امور هیئت علمی دانشگاه، با حضور سرپرستان دانشکده ها، معاونین آموزشی دانشکده ها و جمعی از مدیران حوزه معاونت آموزشی در تاریخ 95/12/2 در سالن جلسات معاونت برگزار شد.

در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر همایون نادریان، معاون آموزشی دانشگاه، ضمن اشاره به جایگاه مرکز امور هیئت علمی و اهمیت آن، از زحمات و تلاش های چندین ساله سرکار خانم دکتر زهره سادات سرپرست سابق مرکز امور هیئت علمی تقدیر و قدردانی نموده در ادامه یه معرفی آقای دکتر مهرداد مهدیان به عنوان سرپرست جدید این مرکز پرداختند.

در پایان این مراسم با لوح تقدیر و یادبود از زحمات سرکار خانم دکتر سادات تقدیر و تشکر به عمل آمد.

ساعت : 9:44 -  روز  : سه شنبه  - 3 /  12 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :530