یا شدید القوى، و یا شدید المحال، یا عزیز، یا عزیز،یا عزیز ذلت بعظمتک جمیع خلقک فاکفنى شّر خلقک، یا محسن، یا مجمل، یا منعم، یا مفضل، یا لا اله الاّ انت، سبحانک انى کنت من الظالمین، فاستجبنا له و نجیناه من الغم، و کذالک ننجى المؤمنین، و صلى الله على محمد و آله الطّیبین الطّاهرین.

برگزاری سومین نشست شورای دانشگاه در سال 1395

سومین نشست شورای دانشگاه در سال 1395 در تاریخ 95/10/22 با حضور اکثریت اعضا در محل سالن شهدای ستاد دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای جلسه ریاست محترم دانشگاه ضمن خوشامدگویی، بر اهمیت شورای دانشگاه به عنوان دومین رکن سیاستگذاری در دانشگاه پس از هیئت امنا اشاره نموده و بر استفاده از ظرفیت ها و اختیارات شورا در حل مسائل کلان دانشگاهی در عرصه آموزش عالی دانشگاه تاکید فرمودند.

در ادامه جلسه معاون محترم آموزشی دانشگاه دکتر همایون نادریان ضمن ارائه گزارش اقدامات انجام شده درخصوص مصوبات قبلی، پیشنهادات دریافتی از طرف واحدهای مختلف را ارائه نمودند.

در پایان ریاست محترم دانشگاه ضمن جمع بندی مباحث مطروحه، بر ارائه گزارش کامل نحوه اجرای طرح تحول در آموزش، نحوه پیگیری ماموریت ویژه دانشگاه، اعتباربخشی موسسه ای و ... تاکید نمودند.

ساعت : 10:24 -  روز  : پنج شنبه  - 23 /  10 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :306