فراخوان ثبت نام بخش جانبی حیطه مدیریت نظام سلامت هشتمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی

دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری می توانند جهت ثبت نام بخش جانبی حیطه مدیریت نظام سلامت هشتمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی از تاریخ 29/2/95لغایت 5/3/95اقدام نمایند.

شرکت کنندگان در این حیطه در قالب یک تیم 5 نفره تا 15 مرداد ماه فرصت دارند تا پژوهشی مروری در موضوع تولیت منابع در نظام سلامت ایران با رویکرد جیره بندی انجام دهند. پیشنهاد می شود این کار بر اساس روش پژوهش مرور نقادانه (Critical Review) ارائه گردد.

دانشجویان علاقه مند جهت ثبت نام به سرپرست حیطه جناب آقای دکتر علی فخری-دانشکده بهداشت- شماره تماس داخلی649 و یا مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه- دفتر المپیاد- کارشناس واحد المپیاد (خانم سحرخوان) " شماره تماس داخلی 734 و 735 "مراجعه نمایند.

منابع بخش جانبی:

ساعت : 8:1 -  روز  : شنبه  - 1 /  3 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :597