فراخوان ثبت نام حیطه جانبی فلسفه پزشکی هشتمین المپیاد علمی

دانشجویان پزشکی مقطع کارورزی و کارآموزی و دستیاران می توانند جهت ثبت نام حیطه جانبی فلسفه پزشکی هشتمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی از تاریخ 94/12/05 لغایت 94/12/10 اقدام نمایند.

موضوع حیطه جانبی امسال طبی‌سازی(Medicalization) است. بر این اساس قرار است تیم‌هایی از دانشجویان در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور در محیط اطراف خود یک نمونه از طبی‌سازی را شناسایی کنند و سپس در مورد آن فیلمی بسازند و فیلم را در سایت المپیاد بارگذاری کنند. پس از داوری فیلم‌های ارسال شده، ده گروه برتر برای ارائه نهایی و نقد و بررسی هیات داوران در مرحلۀ نهایی المپیاد شرکت می‌کنند.

قابل ذکر است کارگاه آموزشی حیطه جانبی در تاریخ 19 اسفند ماه سالجاری در مرکز همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می شود .

دانشجویان علاقه مند جهت ثبت نام به مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه ، واحد المپیاد، کارشناس واحد (خانم سحرخوان) مراجعه و یا با شماره تلفنهای داخلی 735 و 734 تماس حاصل نمایند.

منبع بخش جانبی:"محمود کیوان‌آرا- جامعه‌شناسی پزشکی ، 1386، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، فصل هشتم: ص 241-272 "

ساعت : 13:6 -  روز  : چهار شنبه  - 5 /  12 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :629