آزمون دستیاری سال آینده، دهم اردیبهشت 94 برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی وزارت بهداشت؛ دکتر سید امیر محسن ضیایی معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مصاحبه با واحد مرکزی خبر گفت: درباره دستگاه‌ها و تجهیزات پزشکی در برخی از بیمارستان‌های دانشگاهی با کمبود مواجهیم که با تصویب اعتباری مناسب از بخش تحول نظام سلامت در حوزه آموزش، این نقص‌ها و کمبودها را برطرف می‌کنیم تا فضای آموزشی به روزتری داشته باشیم.

دکتر ضیایی افزود: بهبود شرایط پاویون‌ها یا محل استراحت دستیاران تخصصی و همچنین کارورزان یا انترن‌ها نیز یکی دیگر از برنامه‌های مرحله چهارم تحول سلامت است که به اجرا در می‌آید.

وی از برنامه تمام وقت شدن جغرافیایی استادان علوم پزشکی کشور نیز خبر داد و گفت: این موضوع که تابحال تلاش زیادی برای اجرای کامل آن شده و کاملا موفق نبوده یکی از بخش‌های جدی در این مرحله از تحول سلامت است که برای درمان مردم و ارتقای کیفیت آموزشی در بیمارستان‌های دانشگاهی مفید و لازم است.

دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی گفت: در پنج سال آینده تغییراتی در پذیرش دستیار تخصصی اعمال می شود تا صرفاً شرکت در آزمونی با 200 سوال و با اضطراب فراوان ملاک پذیرش دستیاران رشته های تخصصی نباشد.وی افزود: آزمون دستیاری سال آینده ،
دهم اردیبهشت 94 برگزار می شود.

دکترضیایی گفت: این تغییرات به تدریج به گونه ای که داوطلبان دستیاری بتوانند آنها را در مدت تحصیل خود در نظر داشته باشند، اعمال می شود.

ساعت : 8:4 -  روز  : دو شنبه  - 3 /  9 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :774