امام حسین (ع) می فرماید: خداوند از آن رو امر به معروف و نهی از منکر را نخستین فریضه قرار داده، چون که می دانست هنگامیکه این فریضه اداء گردد بقیه فرایض اعم از آسان و دشوار به پا داشته می شود.

قابل توجه کلیه دانشجویان پذیرفته شده در مقطع کارشناسی ناپیوسته

بسمه تعالی

ضمن عرض سلام وتبریک سال تحصیلی جدید به کلیه دانشجویان بویژه دانشجویان جدیدالورود وبا آرزوی سالی توام با نشاط وامید وتلاش امیدوارم  سال تحصیلی جدید سال شکوفایی وثمرات مضاعف درخت علم وعمل باشد تا بتوانیم در سایه تقوای  وتوفیقات الهی خادمین لایقی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باشیم.

معاونت آموزشی دانشگاه

جهت ثبت نام اینترنتی به آدرس  http://amoozesh.kaums.ac.ir/samaweb/applicantlogin.asp مراجعه و در قسمت ثبت نام دانشجویان جدید الورود ابتدا شماره داوطلبی و سپس کلمه عبور ( کدملی ) را وارد نموده و مراحل ثبت نام را به ترتیب ذیل و بطور کامل را دنبا ل نمائید .

تاریخ ثبت نام اینترنتی: 4/7/1390لغایت 6/7/1390

کلیه دانشجویان محترم توجه داشته باشند :

پس از انجام ثبت نام اینترنتی جهت تکمیل فرآیند ثبت نام می بایستی مدارک زیر را

در تاریخهای 7/7/1390-- 9/7/1390به اداره کل آموزش تحویل نمایند.

مدارک لازم:

• شش قطعه عکس 4*3
  • اصل شناسنامه وکارت ملی ( بایستی اسکن آن از طریق ثبت نام اینترنتی ارسال شده باشد)
  • اصل یا گواهینامه  موقت کاردانی ( بایستی اسکن آن از طریق ثبت نام اینترنتی ارسال شده باشد)
  • ارائه کارت پایان خدمت  ویا برگه درخواست معافیت تحصیلی که بایستی دانشجویان پسر از قسمت ثبت نام اینترنتی دریافت و پر کرده باشند
  • برگه اعزام بدون غیبت نظام وظیفه برای دانشجویان پسر مشمول خدمت نظام وظیفه( بایستی اسکن آن از طریق ثبت نام اینترنتی ارسال شده باشد)
  • گواهی پایان طرح نیروی انسانی ( جهت دانشجویانی که طرح خود را گذارنیده اند)

جهت دریافت فرم تعهد محضری اینجا کلیک کنید

دانشجویان محترم توجه داشته باشند لینک هایی  که در وب سایت معاونت آموزشی

جهت دانشجویان تعبیه شده است بشرح زیر می باشد لذا مقتضی است حتما از این لینک ها در طول مدت تحصیل بازدید فرمائید:

1. اداره کل آموزش دانشگاه
  2. فهرست خدمات قابل ارائه به دانشجویان محترم